Αγγλικά

Αγγλικά

Θέλω Να Μάθω Αγγλικά,

Γρήγορα, Εύκολα Και Οικονομικά!

 

 • Η καινούρια Ευρώπη, το γεγονός ότι τα Αγγλικά είναι η γλώσσα του εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ότι η Αγγλική θεωρείται προαπαιτούμενη γλώσσα για κάθε είδους δουλειά αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους τομείς καθώς και το μέσον επικοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων στις καθημερινές και επιχειρησιακές τους συναλλαγές την καθιστούν πρώτη στις προτιμήσεις των σπουδαστών και εργαζομένων.

  Περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν την Αγγλική ως μητρική γλώσσα , ενώ ακόμα 300 εκατομμύρια άνθρωποι τη μιλούν ως δεύτερη γλώσσα. Είναι η επίσημη ή ημιεπίσημη γλώσσα σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Διεθνείς Οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή , καθώς και συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συνεδριάζουν ή χρησιμοποιούν την Αγγλική Γλώσσα ως κύριο επικοινωνιακό μέσον.

 • English-teacher

 • Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας ξεχωρίζει με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών που προτείνει για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, βασιζόμενο στην πολυετή εμπειρία, τις πρωτοποριακές μεθόδους και τη χρήση πολυμέσων – διαδραστικοί πίνακες (interactive boards) , εργαστήρι υπολογιστών (computer lab) ,e-books (πρόγραμμα επιπλέον εξάσκησης στο σπίτι) , audiobooks(ακουστικά CDs) και το αποκλειστικό Exam Support .

  Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα προσφέροντας στον μαθητή υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε ένα άνετο και υπερσύγχρονο χώρο.Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ανάγκες των μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων, τα οποία εμπλουτίζονται με συμπληρωματικές δραστηριότητες.

   

Πτυχία Που Αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ:

Επίπεδο Β1 Β2 Γ1 Γ2
CAMBRIDGE EXAMS PET FCE CAE CPE
CAMBRIDGE EXAMS IELTS 4.5-5.5 IELTS 6-7 IELTS 7.5+
CAMBRIDGE EXAMS BULATS 40-59 BULATS 60-74 BULATS 75-89 BULATS 90-100
MICHIGAN EXAMS BCCE ECCE ALCE ECPE
TOEIC 405-500 505-780 785-900 905 και άνω
ESB EXAMS B1 B2 Γ1 Γ2
EDEXCEL Level 2 Level 3 Level 4 Level 5

Είμαστε Στη Κορυφή Γιατί :

 • 98

  98% Των Μαθητών Μας Έμειναν Ευχαριστημένοι!

 • 99

  Σχεδόν Το 100% Των Μαθητών Μας Πέτυχαν Με Την 1η!

 • 92

  92% Των Μαθητών Μαθαίνουν Σωστά!