Γαλλικά

Γαλλικά

Θέλω Να Μάθω Γαλλικά,

Γρήγορα, Εύκολα Και Οικονομικά!

 

 • Τα Γαλλικά είναι μία γλώσσα παγκόσμιας ακτινοβολίας που μιλιέται σε όλες τις ηπείρους. Παραμένει η επίσημη γλώσσα αρκετών κρατών σε όλο τον κόσμο, μία από τις επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι η μία από τις δύο επίσημες γλώσσες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Επιπλέον η Γαλλία προτιμάται για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς, όπως στη νομική, στις πολιτικές επιστήμες, στηναρχαιολογία, στην ψυχολογία ακόμα και στην ιατρική. Από τον Αύγουστο 2005 τα νέα διπλώματα DELF-DALF γίνονται απλούστερα και πιο ευέλικτα, και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και στο δικό σας ρυθμό εκμάθησης.

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει έξι διπλώματα ανεξάρτητα, εναρμονισμένα με τα έξι επίπεδα του ευρωπαϊκού πλαισίου, χωρίς προαπαιτούμενες ενότητες. Συγκεκριμένα κριτήρια προσόντων, που ορίζονται από ειδικούς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εγγυώνται την διεθνή φήμη και αναγνώριση αυτών των διπλωμάτων στην αγορά εργασίας και στους επίσημους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να διεξαχθούν σε όλα τα γαλλικά ινστιτούτα και αρμόδια εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο .

 • learn-french-lab

 • Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας ξεχωρίζει με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών που προτείνει για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, βασιζόμενο στην πολυετή εμπειρία, τις πρωτοποριακές μεθόδους και τη χρήση πολυμέσων – διαδραστικοί πίνακες (interactive boards) , εργαστήρι υπολογιστών (computer lab) ,e-books (πρόγραμμα επιπλέον εξάσκησης στο σπίτι) , audiobooks(ακουστικά CDs) και το αποκλειστικό Exam Support .

   

  Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα προσφέροντας στον μαθητή υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε ένα άνετο και υπερσύγχρονο χώρο.Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ανάγκες των μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων, τα οποία εμπλουτίζονται με συμπληρωματικές δραστηριότητες.

Πτυχία Που Αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ:

Επiπεδο Πτυχίο Φορέας εξέτασης Εκπρόσωπος εξεταστικού φορέα
Άριστη γνώση DALF | C2 Ministère Francais del’ Éducation Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θεσ/νίκης
Diplôme de Langue Et Littérature Francaises (Sorbonne II) Mέχρι το 1999 ο τίτλος του διπλώματος ήταν:Diplôme d’ Études Francaises (Sorbonne II) Université de Paris IV Sorbonne
Πολύ καλή γνώση Diplôme d’ Études Supérieures (DES)Χορηγείτο μέχρι το 1996 Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θες/νίκης
DELF 2ème degré (A5,6) C1 Ministère Francais del’ Éducation
Diplôme de Langue Et Littérature Francaises (Sorbonne I) Université de Paris IV Sorbonne
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Γ1 Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Καλή γνώση DELF 1ère degré (A1, A2,A3,A4) Ministère Francais del’ Éducation Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θες/νίκης
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Β2 Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
B2 Ministère Francais del’ Éducation Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θες/νίκης
Μέτρια γνώση DELF 1ère degré (A1, A2)
B1
Certificat de la Langue Francaise. Χορηγείτο μέχρι το 1996
Ministère Francais del’ Éducation Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θες/νίκης

Είμαστε Στη Κορυφή Γιατί :

 • 98

  98% Των Μαθητών Μας Έμειναν Ευχαριστημένοι!

 • 99

  Σχεδόν Το 100% Των Μαθητών Μας Πέτυχαν Με Την 1η!

 • 92

  92% Των Μαθητών Μαθαίνουν Σωστά!